info

Hoe we Groeien

One Acre Fund is ontworpen om te groeien.

Toen One Acre Fund in 2006 werd opgericht, zijn we begonnen met een pilotgroep van 38 boeren in Kenia. Vandaag zijn we de mijlpaal van 1 miljoen boeren gepasseerd!

One Acre Stichting heeft een opbrengst genererend bedrijfsmodel: ongeveer 70 procent van onze veld uitgaven wordt gefinancierd door aflossingen van boeren leningen, de rest wordt gedekt door donor geld. De verbetering van onze financiële duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze expansiestrategie. We willen snel groeien, maar weten dat onze externe financiering daarmee niet altijd gelijke tred houdt. Daarom werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze efficiëntie bijvoorbeeld dmv technologie. Boeren op de eerste plaats te zetten in alles wat we doen houdt ons niet alleen in lijn met de missie - het helpt ons ook te groeien. Hieronder staan de principes die onze expansie in de afgelopen 10 jaar hebben gedreven.

A farming group in Kenya

Focus op Impact

Als onze klanten jaar na jaar betere oogsten zien, zullen meer mensen zich bij ons willen inschrijven. We hebben een goed ontwikkelde innovatie- en impact meet afdelingen om ervoor te zorgen dat we consistent hoogwaardige producten en diensten kunnen leveren.

Focus op gemeenschappen

Als we zijn verankerd in gemeenschappen, vertrouwen onze klanten ons, en bevelen ze ons aan aan hun buren. Daarom draait ons model om het opbouwen van hechte relaties en persoonlijke marketing.

Focus op Leiderschap

We hebben toegewijd personeel in het veld, wiens carrière zich heeft ontwikkeld naarmate onze organisatie is gegroeid. Onze teamleden zijn gemotiveerd, kennen ons model binnenstebuiten en zijn toegewijd aan het succes van onze klanten.

Focus op Vertrouwen

Integriteit is een van onze kernwaarden - we doen wat we hebben gezegd te zullen doen, en we streven ernaar om voor de lange termijn bij gemeenschappen te blijven. Het vertrouwen dat we hebben verdiend met klanten, lokale overheden en gemeenschapsleiders is een van onze grootste troeven.


Subscribe to our Newsletter


Sign up to receive updates on our work and the farmers we support!